Øg din livsglæde med wellness til hjemmet

Øg din livsglæde med wellness til hjemmet

25. september 2019 0 Af TEXTA

Du renser din krop i overdådige bade, så hvorfor ikke rense dit eget hjem og skabe ægte wellness i hjemmet? Et bad til hjemmet er lige så vigtigt som et bad for dig. En enorm del af at skabe et wellness-center hjem er at sikre, at du har et rum, du kan gå til og slappe af og rydde op i hovedet i efter en lang, travl dag.

Badeværelsesdesign forsømmes ofte og overlades til afslutningen af et projekt. Fokuser på det, hvis du vil have et godt udgangspunkt for wellness i hjemmet.

En stor del af et sundt hjem skaber en rolig atmosfære. Tænk på dit badeværelselayout tidligt i processen og sørg for, at det kan passe til alle de stykker, du vil have derinde. En god måde at bringe ro i dit hjem på er ved at skabe et spa-lignende badeværelse. Overvej at tilføje elementer som en lille sauna eller endda en hylde, hvor du kan tilføje masser af beroligende og stemningsfremmende planter. Du kan også tilføje en udendørs spa, hvis du har brug for at slappe af i haven.

Udpeg et område i hjemmet, hvor du kan finde ro

Udpeg et område – selvom det er lille – til dit bestemte formål. Uanset om det er din yogamåtte eller en meditationspude, er det vigtigt at skabe et rum, der bare er for dig, og hvor du kan trække dig tilbage fra dit daglige liv. Et sted, hvor du kan slukke for alt andet og fokusere indad og finde den hygge og indre ro, uanset hvor det måtte være. 

Du kan finde din næste spa i spacenteret og se på alle de andre wellness-ting til dit hjem.

Afgift dit hjem ved at åbne vinduerne og bruge en dørmåtte. Dit hjem skal gøres til en wellnesszone. Det gøres mest effektivt ved at åbne dine vinduer. Indendørs luft har en tendens til at være mere forurenet end udeluft. Alle de ting, vi har i vores hjem, forurener luften, så det er godt at ventilere i dit hjem. Vi ved også, at støv kan indeholde snesevis af giftige kemikalier, så at have en stor dørmåtte ved hovedindgangen og en politik om ikke at have sko på indenfor kan betydeligt reducere giftige kemikalier i dit hjem.

Begræns din teknologi

Det er super vigtigt at skabe grænser mellem dig og din teknologi, så du befinder dig godt i dit hjem. Planter og andre ting kan ændre dine elektromagnetiske felter, som er energi oprettet ved hjælp af vores trådløse teknologier for at hjælpe dig med at blive mere robust.

Når du prøver at skabe en følelse af ro i dit hjem, spiller belysning også en stor rolle. Mens Himalaya saltlamper altid er gode tilføjelser, overtager en ny type belysning muligvis snart dit Instagram-feed: selenitlamper.

Selenit er et salt, men det er en meget mere kondenseret version. Det er endnu mere af den neutraliserende negative energi. I lampeform er det en meget æstetisk tiltalende lampe, og det er vigtigt at fokusere på, når du ser på noget. Det skal balancere dig – det har også en effekt på dit velbefindende.