Praktisk og simpel opbevaring i køkkenet

Praktisk og simpel opbevaring i køkkenet

19. juli 2024 0 Af Martin Hansen

Mangler du nogle gange et sted at hænge dit viskestykke eller et lille håndklæde, når du står midt i madlavningen? Mange ender med at hænge viskestykket på håndtaget til ovnen, men det er i udgangspunktet ikke særligt praktisk. For det første betyder det for mange, at viskestykket kommer til at hænge meget lavt, og samtidig kan du ikke se ind i ovnen, hvis du er ved at bage eller stege noget der.

Der findes heldigvis en for de fleste ganske simpel løsning: knager. Find dine knager til køkkenet her – så har du lige om lidt rigtig god plads til at hænge dine ting på. Nogle har plads til at hænge knagerne direkte på væggen, men har du svært ved at gennemskue, hvor det kan lade sig gøre, kan man alternativt også skrue dem i siden af et skab. Hvis du har et højskab, der står med en fri side, kan du altså få knagerne op i en fin højde, uden det optager vægplads.

Hvor meget må det fylde?

I køkkenet er der mange, der foretrækker, at ting som knager ikke optager specielt meget plads. Hvis du gerne vil have et stilrent køkken, kan du altså prøve at finde knager, der er helt simple og små. Der er heldigvis et stort udvalg, så chancen for succes er ganske stor. Du kan kigge efter, om du er til trægreb, messing eller noget helt tredje. Hvis der allerede er greb på jeres skuffer, kan du med stor sandsynlighed finde knager, der passer til.

Det er med til at skabe sammenhæng i rummet, og det kan gøre det nemmere at lave orden. Hvis der er for mange forskellige elementer, kan det hurtigt føles lidt som en rodet oplevelse, selvom du faktisk sørger for, at køkkenet i udgangspunktet altid er ryddeligt. Se det store udvalg af knager til køkkenet på hjemmesiden.