Hjerterfri spil

Hjerterfri spil

28. februar 2019 0 Af Maria Charlotte Olsen

Er du en af dem, som bare ikke kan få nok af kortspil? Mange har det sådan, at de har brug for at spille kort en gang imellem, fordi det både er forbundet med lidt konkurrence, er hyggeligt og selvfølgelig også ofte forbundet med noget socialt. Det kan også foregå online, hvilket giver en masse fordele. 

 

Kortspil er for alle, og det er noget, mange mennesker sætter pris på. De fleste kan huske gode stunder, hvor de enten selv har siddet og lagt en god kabale og slappet af med det, eller hvor de har siddet sammen med venner og familie og spillet kort og grinet sammen. 

 

Er man en af dem, som har brug for at spille kort lidt oftere, så er det super oplagt at prøve at spille hjerterfri online. Det er nemlig en meget fleksibel måde at tage sine spil med sig, uanset hvor man befinder sig i verden. Det kræver bare en mobil, som man sikkert alligevel altid har med sig i lommen. 

 

Reglerne

 

Reglerne til hjerterfri er egentlig ret simple, når man først kender dem. Det handler om at komme af med sine kort på den rigtige måde, så man tager de rigtige stik. Der må aldrig spilles hjerter, hvis der ikke er ’åbnet’ op for hjerterne endnu – man kan selvfølgelig alligevel blive tvunget til at spille hjerter, hvis man på et tidspunkt ikke sidder med andet på hånden. 

 

Hjerterfri er et simpelt spil, men det kræver alligevel en masse omtanke. Held er selvfølgelig, som med stort set alle slags spil, en del af gamet, for man kan være heldig eller uheldig med sine kort. Det betyder dog ikke, at man er chanceløs, hvis man ikke lige sidder med den bedste hånd, for så kan man med snilde og klogskab alligevel ende med at klare sig ganske fornuftigt.

 

Faktisk er hjerterfri for mange en måde at holde hjernen lidt i gang, selvom man bare slapper af med det. Måske aktiverer man ofte hjernen med arbejde eller andre gøremål, men her er der altså tale om en måde at tænke, hvor man ikke skal bekymre sig om alt muligt. Selvfølgelig går man op i det, når man spiller, men i sidste ende er det mest bare for sjov. 

 

Mange spiller hjerterfri online, fordi det er en nem måde at bruge tiden på, når man eksempelvis sidder i en bus eller i et tog. Det kan også være en god måde at koble fra på sofaen, når man endelig har lidt tid alene. 

 

Gratis at spille

 

Det er altid en fordel, når der er mulighed for at spille gratis, og det er i høj grad tilfældet med hjerterfri. Der findes udbydere, som tilbyder fede varianter af spillet, hvor det er rigtig nemt for brugerne at komme i gang – og hvor det altså ikke koster noget som helst. 

 

Hvis det blot er god underholdning og en måde at slappe af, kan du derfor nemt og hurtigt komme i gang med dine kortspil helt gratis og uden den store betænkning.