De bedste idéer fra “Nybyggerne” i tidens løb

Mads og Ida i det gule hus løb med sejren i den netop afsluttede 5. sæson, trods den store dominans fra det grønne hus, hvor Lourdes og Nicolai høstede klart flest sejre undervejs i programmet.

Det har nok engang været en sæson fuld af spændende indretningsløsninger, hvilket programmet har leveringsdygtigt med siden TV2 lancerede “Nybyggerne” tilbage i 2013. I anledning af sæsonafslutningen på “Nybyggerne” anno 2019, vil vi i dette indlæg tage en “trip down memory lane” og mindes de bedste indretningsidéer fra “Nybyggerne” i tidens løb.

Isbutikken på børneværelset

Todd og Anne lavede en aldeles bedårende, lille isbod til deres datter Lily på hendes værelse. Isboden var etableret som et vindue i halvvæggen mellem Lilys sove- og legezone, og var på samme tid med til at skabe en fin sammenhæng mellem de to afdelinger og børneværelset som helhed.

“Bil”ligt skrivebord og korkvæg

I tredje sæson lavede Christine og Mikkel i gæsteværelset et kontor med ret specielle særpræg. De konstruerede blandt andet selv et skrivebord ud af et gammelt bilskrog og opsatte en hel korkvæg.

Alternative badeværelsesmøbler

Igen fra tredje sæson husker vi tilbage på både Christine og Mikkels samt Michael og Lises valg af badeværelsesmøbler. Meget utraditionelt, men ganske flot, blev et gammelt sybord af støbejern og marmor samt en skænk i teaktræ forvandlet til et håndvaskskab.

Trendsættende spisebord

Gad vide, om Michael havde noget som helst begreb om, hvilken trend han startede, da han byggede parrets spisebord med en plade i sildebensmønster? Næppe, men der er i den grad gået mode i det ret så originale design.

Det gule gulv

Første sæsons vindere, Anne og Simon, fik mange fans med deres skriggule og imponerede blanke epoxygulv i  husets store køkkenalrum. Løsningen er en blanding af det praktiske, særegne og eksklusive, for det var bestemt ikke den billigste løsning.

Skjult gæsteseng

Kristian og Maria satte i fjerde sæson barren meget højt fra start med deres utroligt velkonstruerede gør-det-selv-løsning. De lavede blandt andet en skjult gæsteseng, der som et andet klapbord kunne slås ud, når gæster og familie kom på besøg.

Plantevæg

Selvsamme Kristian og Maria var også ekstraordinært kreative, da de af fire cykelhjul uden slanger, som blev monteret på en wire, lavede en helt unik plantehegnsløsning.

Legehus ala Tolkien

Anne og Todd var ikke kun kreative på Lilys værelse, men også ude i haven. Herude lavede de, med inspiration fra Todds hjemland New Zealand, et hyggeligt og autentisk hobbithus, hvor deres datter kunne lege.

Fleksibel skoopbevaring

Charlotte og Fredrik, der havde absolut ingen erfaring med håndværk men alligevel endte med at vinde “Nybyggerne”, var super smarte, da de skulle lave en alternativ skoopbevaring i deres ret smalle gang. En træramme og nogle sortmalede kobberrør udgjorde konstruktionen, som fik stor ros fra dommerne.

Tak til Moodings

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde og med støtte fra møbelforhandleren Moodings, der sælger lækre og klassiske designermøbler, blandt andet fra FDB. Se deres flotte udvalg af stole her https://moodings.com/collections/fdb-mobler-stole.

View Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *