Byen med mine venner

Byen med mine venner

15. september 2023 0 Af Martin Hansen

Det er cirka et år siden nu og mig og mine venner vi var i byen. Vi har ikke været i byen i lang tid og beslutter os her for at tage i byen igen. Det var bare så vi alle sammen kunne samles igen, da vi ikke har været sammen siden gymnasiet. Grunden til det er nemlig at vi plejer at være sammen i gymnasiet, men nogle af os flyttede længere væk fra hinanden efter gymnasiet og andre kunne bare ikke rigtig holde kontakten. Da man begyndte at få arbejde eller starte på en ny uddannelse, men nu var der gået noget tid og det virkede som om at alle havde fået styr på deres liv igen. Derfor valgte vi at tage i byen. det startede egentlig rigtig hyggeligt ud og vi var alle sammen rigtig glade for at se hinanden igen. Det var en rigtig god oplevelse at starte med, det endte dog med at jeg kom til at blive lidt for fuld og da jeg vågnede næste dag var min telefon gået i stykker. Jeg var meget forvirret omkring hvordan det var sket, om det var mig, der havde tabt den. Eller der var en anden der havde pillet ved den. for Jeg kan næsten ikke huske noget fra den aften men jeg kunne godt se at jeg skulle have den fikset. Heldigvis boede jeg tæt på fixphone.dk Som reparerer min telefon ret hurtigt. Det var egentlig ikke specielt dyrt i forhold til at det var en ny skærm til en iPhone 13. Så jeg var meget tilfreds, og siden da har jeg faktisk været forbi dem engang imellem, når jeg har haft noget andet jeg skulle have repareret. Det første jeg tænker på når jeg ser en anden der ødelægger sin iPhone er faktisk dem, de gør et super godt stykke arbejde.