Det kan du bruge dine weekender på

Det kan du bruge dine weekender på

9. oktober 2022 0 Af Martin Hansen

Går du også og mangler lidt inspiration til, hvad du egentlig kan bruge dine weekender på? Især hvis du ikke vil bruge dem på det mest oplagte som tøjvask, rengøring og generelle gøremål, som der alligevel skal ordnes? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig nogle gode og originale ideer til, hvad du kan bruge din weekend på. Læs med!

Find ud af hvor du ligger politisk

Det første forslag til hvad du kan bruge din weekend på, som ikke skal være et gøremål er at finde ud af, hvor du ligger politisk. Det er især relevant lige i øjeblikket, da der jo er valg her den 1. november. For hvem skal du egentlig stemme på? Der er så mange forskellige holdninger og meninger derude, og det kan være rigtig svært at finde du af, hvad du egentlig synes om de forskellige mærkesager. Samtidig kan du være helt enig med en kandidat omkring et emne og være helt uenig med vedkommende i et andet emne. På linket her kan du finde info om folketingskandidater , og du kan her finde en blog om folketingskandidater . Så kan du lidt nemmere komme i gang med din research.

Besøg et lokalt marked

Det andet forslag til hvad du kan bruge din weekend på, som ikke skal være et gøremål er at besøge et marked i dit lokalområde. Hvis du har børn, er det blot en helt fantastisk mulighed for, at hele familien kan komme ud og få noget frisk luft og lidt energi til den kommende kulde. Juletiden er også helt genial til diverse julemarkeder, som bestemt skal have et besøg af dig og din eventuelle familie i en af de kommende weekender. Det kan faktisk også være rigtig givende at besøge at marked selv og gå rundt mellem de forskellige boder.

Se en masse tv

Det tredje forslag til hvad du kan bruge din weekend på, som ikke skal være et gøremål er at se en hulens masse tv. Ofte har man ikke tid til den slags fornøjelser i hverdagen, så hvorfor ikke bruge tid på tv i weekenden? Her kan du igen involvere hele familien, hvis du har børn. Så kan de få lov til at vælge en film, I alle sammen skal se og hygge omkring. Eller du kan se tv alene, hvis det er det, du hellere vil.