Grealish kostede 873 millioner: Sådan er det gået Premier Leagues dyreste

Grealish kostede 873 millioner: Sådan er det gået Premier Leagues dyreste

4. oktober 2021 0 Af Redaktionen

Manchester City offentliggjorde i denne måned købet af Jack Grealish, som klubben efter sigende betalte hele 873 millioner kroner for. Grealish placerer sig dermed som én af Premier Leagues dyreste spillere nogensinde, og de kommende sæsoner vil vise, om den 25-årige englænder kan leve op til det enorme prisskilt. 

Og hvordan er det så gået Premier Leagues dyreste spillere indtil nu? Vi giver dig svaret her.

#5 Romelu Lukaku, Manchester United

Da Manchester United købte Romelu Lukaku for 630 millioner i Everton i 2017, var han løsningen på klubbens angrebsproblemer.

Lukaku skulle udfylde et par store sko, efter at klubben havde vinket farvel til aldrende Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic, og selvom belgieren formåede at score pæne 28 mål i 66 Premier League-kampe, blev han aldrig den forventede succes i den røde del af Manchester.

4# Jadon Sancho, Manchester United

Manchester United har været interesseret i hente Jadon Sancho til klubben i flere år, og denne sommer lykkedes det så De Røde Djævle at hente ham i Borussia Dortmund for 632 millioner kroner.

Sancho har endnu ikke spillet sin første officielle kamp for Manchester United, men Ole Gunnar Solskjær og co. har store forventninger til den vævre offensivspiller, som er tiltænkt rollen som højrekant i Uniteds tremandsangreb.

3# Harry Maguire, Manchester United

Forventningerne til Harry Maguire var tårnhøje, da Manchester United hentede ham i Leicester for hele 647 millioner kroner i 2019.

Maguire blev købt som Premier Leagues dyreste forsvarsspiller nogensinde, og selvom den engelske landsholdsspiller både er blevet forsvarskaptajn og anfører i United, har han endnu ikke vundet et trofæ med sin nye klub. 

#2 Jack Grealish, Manchester City

På en andenplads har vi så Jack Grealish. Den engelske offensivspiller kom på banen i Community Shield-finalen mod Leicester, som Manchester City tabte med 0-1 til Leicester, men Grealish har stadig sin PL-debut for City til gode.

Grealish var den helt store helt i Aston Villa, så Manchester Citys fans kan godt glæde sig til at se ham i aktion på Etihad. 

#1 Paul Pogba, Manchester United

Den dyreste Premier League-spiller nogensinde er Manchester Uniteds Paul Pogba.

Den franske midtbanespiller blev købt i Juventus for svimlende 781 millioner kroner i 2016, og siden da har han kæmpet for at vise både Manchester United og resten af fodboldeuropa, at han er pengene værd. 

På sine allerbedste dage er Pogba måske verdens bedste midtbanespiller, men svingende præstationer, rygter om utilfredshed og manglende trofæer overdøver topniveauet i fortællingen Pogbas tid i Manchester United.