Kært damp-barn har mange navne – nybegynder kit

Kært damp-barn har mange navne – nybegynder kit

17. september 2020 0 Af Redaktionen

Sponsoreret indhold

Nybegynder E-cigaret, e-smøg, elektronisk cigaret, e.-cigaret, e-damper, damper, e-cig. E-cigaretten går under mange navne, men de dækker alle over det samme – nemlig en elektronisk cigaret. Dette elektroniske vidundermiddel kan spare både din sundhed, din pengepung og dine omgivelser for både skadelige stoffer, giftrøg og ikke mindst en masse penge. E cigaret tilbud er med andre ord en guldgrube.

Damp er blevet det nye alternativ til de traditionelle nikotincigaretter. Nogle damper for at få en autentisk oplevelse, mens andre gør det for at eksperimentere med damp og de mange spændende e-væsker, som du blandt andet finder her på siden. E-cigaretter er ikke bare et afvænningsmiddel, men er i lige så høj grad blevet et uskadeligt nydelsesmiddel. Du får alle fordele ved cigaretter, men slipper for alle skadelige stoffer. At det tilmed er på tilbud, gør det bare bedre. Uanset om du er nybegynder eller garvet damper, finder du kun det bedste til dig hos Easy to Smoke. Se e tilbud her.

Hvad er en e cigaret?

I bund og grund kan alle e-cigaretter det samme, selvom der findes flere forskellige typer, og her hos Easy to Smoke har vi noget for enhver smag. Den mest almindelige enkle e-cigaret består af to elektroniske komponenter: Batteri og væskebeholder, selvom der også her kan være store variationer. Som begynder er det en god ide at starte enkelt med et startkit, mens mere garvede dampere selv kan bygge deres e-cigs. Det er i sig selv en hel videnskab, men den består grundlæggende af en række komponenter: 

  • Væskebeholder
  • Coil
  • Batteri

Væskebeholderen opvarmer og omdanner e-væske til den egentlige damp, da den indeholder en coil.

Coilen fungerer lidt ligesom en væge i et stearinlys – den sørger for at der er noget at brænde.

Batteriet sender strøm til coilen og bringer e-juicen i kog, og der udvikles så damp. Den er gemt inde i metallet og kan dermed ikke ses, men fungerer inde i e-cigarettens legeme. Det afgør også, hvor stor en dampsky du kan lave og dermed hvor meget damp der kan udvikles. Jo større batteriet er, jo mere damp kan den frembringe. 

Det bedste til billigste priser

Når det kommer til e-produkter, er der mange muligheder. Vi har allerede udvalgt det bedste i branchen, men kun du ved, hvad der er rigtigt til dig. Langt henad vejen handler det om at prøve sig frem, og så er der selvfølgelig nogle mærker, der er mere populære end andre.
Er du nybegynder, eller vil du bare gerne have det bedste? 

Enkel damp til nybegynderen

Som nybegynder kan det være overvældende med så mange muligheder, men vi kan kun anbefale dig at prøve dig frem. Bare hos Easy to Smoke finder du et utal af tilbud af lækre kvalitetsprodukter, der kan få dampen til at stige hos enhver. . Men som nybegynder vil vi anbefale dig:
Vælg noget, der ikke er for avanceret. Der findes mange startpakker, hvor du får alt det, du skal bruge uden for mange tekniske indviklede produkter. Med en e-cigaret startpakke er du hurtigt i gang, og så kan du altid opgradere, når du får lyst. 

Unikke & autentiske oplevelser

Helt så enkelt som beskrevet oven for er verden dog ikke. En god dampoplevelse afhænger ikke kun af mods og tekniske specifikationer, men især også af, hvad dit mål er. Og i dampens hede er man måske ikke altid klar over det. 

Det bedste til de billigste priser

Som garvet damper vil du med garanti blive vild med de e-cigaretter, der er pakket med fede features og formidable funktioner. I sortimentet har vi et væld af startpakker, men vi tilbyder også mere avancerede løsninger, så hvis du har mange ønsker og ideer, kan vi skabe det helt rigtige til netop dig.Dyk ind i dampens forunderlige verden og tag et kig på alt fra væskebeholdere til batterier, mods og selvblander-væske her på siden, hvor du altid finder et godt tilbud på alle typer varer.

Easy to Smoke har et meget bredt sortiment med noget for enhver smag og det gælder både i forhold til pris, modeller og muligheder. Er du helt grøn ud i el-cigaretter, eller har du måske aldrig prøvet det før, vil vi ikke anbefale dig at bruge en masse penge på en masse e-udstyr, men i stedet starte med noget enkelt og en startpakke.
Vi har alle varer i forskellige prisklasser så du nemt kan finde de ting, der passer ind i dit budget og din smag. 

Til dig, der kommer til at dampe ofte

Hvis man damper meget, er det en god ide primært at holde sig til klassiske smagsoplevelser. Hvis man ønsker de mere specielle smagsoplevelser, kan man prøve at blande sine klassiske smage. Det kunne eksempelvis være vanilje, tobak, lakrids, brombær eller andre mere neutrale smage, som du ikke bliver træt af det.  af.
Når du er til fest, kan man give den ekstra gas – f.eks. prøve at blande vanilje med tobak eller frugtsmag med sød tyggegummi. Mulighederne er uendelige, og dampmængden stiger blot. 

Regler

E-cigaretter har været på det danske marked siden 2008. Succesen er steget som røg på himlen og det er derfor fuldt lovligt at dampe, dog ikke alle stedet i det offentlige rum., f.eks. busser, toge, ved togstationer og så videre. Og dertil kommer naturligvis de uskrevne sociale spilleregler, f.eks. vil ansatte og andre handlende nok rynke på næsen hvis du damper i en butik eller på biblioteket.  Selvom det bare er uskadelig damp, kan det virke stødende og generende – og derfor er det værd at være opmærksom på, hvor og hvornår man damper.

Den ufarlige e-væske og lækre damp

E-væske består selvfølgelig af vand, der er en afgørende faktor i at forvandle væske til den damp, der kommer ud af din e-cigaret. Men hvad er der ellers i e-væske? Lutter ufarlige ting. 

  • Vand – varmeelementet omdanner vand til den damp
  • Vegetabilsk glycerin (VG) – gør e-væsken tyktflydende, og så forlænger det holdbarheden
  • Propylene glycol (PG) – væskens base. Væsken er lugtfri og farveløs med sød smag
  • Smagsstof – e-væsker findes i et hav af smage, og du kan altid læse mere om de forskellige smagsingredienser på de forskellige e-væsker. Mange af smagsstofferne er 100 procent naturlige.
  • Nikotin – i nogle e-væsker er der også tilsat nikotin, men det kan du helt selv vælge. Og du kan også selv vælge mængden og intensiteten.

Med eller uden nikotin?

Nikotin er i forhold til andre stoffer i cigaretter et forholdsvist uskadeligt stof, der skaber afhængihed men ikke er farligt i sig selv. Hvis du aldrig før har udsat din krop for nikotin, kan du heldigvis fortsat holde dig fra det – og stadig nyde at dampe. Det kan fås fra 0-16 mg, hvilket kan gås i alle smagstilbud.

Vil du gerne have nikotin i din e-væske? Det kan du heldigvis også selv vælge. På den måde kan du helt selv justere din e-væske til din e-cigaret, så det passer til dit behov og din smag. Du skal bare vælge, hvad du vil have, lægge det i varekurven, og så sørger vi for hurtigt at levere de skønne tilbud, så du kan komme ind i dampen.

Easy to Smoke – vi lader dampen brede sig til hele landet

Er du på udkig efter e-cigaretter, e-væske, batterier eller lignende til el-cigaretter? Vi gør det nemt at stoppe med at ryge og få sundere vaner og lader tegnebogen blive tykkere, da dampning er et billigere alternativ til nikotincigaretter.
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er kun glade for at kunne hjælpe, så du får præcist det rigtige.