Lej TV skærme

Lej TV skærme

28. august 2023 0 Af Martin Hansen

Har du brug for at leje en TV skærm eller et Smart TV i en kortere periode så læs mere her

Hos Nordic IT Rental tilbyder vi udlejning af fladskærme eller Smart TV i kortere perioder. Vi har mere end 100 skærme på lager i mærker som LG, Samsung etc. Vi udlejer skærme i størrelsen 32″ – 85″. Vores primære modeller er UHD skærme med 4K. Se vores udvalg af skærme her.

Sådan lejer du en storskærm til dit event eller arrangement

Du kan vælge at leje en tv-skærm eller et Smart TV online eller med vores online kontaktformular eller ved at ringe til os. Vi tilbyder også at installere og programmere skærme, hvis det ønskes. |

Uanset hvad du vælger så er alle vores skærme nemme at bruge og er klar til at tilsluttes dit eksisterende underholdningssystem. Vi har også et stort udvalg af programmerbare skærme, der kan bruges til at vise tv-shows, film, lydfiler eller enhver anden form for billedindhold. Vi leverer og opsætter alle de nødvendige kabler og hardware, som du skal bruge for at få dit TV til at virke. |Hos Nordic IT Rental har vi en fleksibel lejeperiode, så du kan leje skærmen i den periode, der passer dig bedst.

Du kan leje tilbehør til storskærme

Vi tilbyder også leje af tilbehør som fodstativer, vægbeslag, stativer, aktive lydsystemer, video switchere, medieafspillere og meget mere. Alt dette er tilgængeligt til leje til en overkommelig pris. Vi har også tilgængeligheden af ​​en professionel tekniker, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp under installationen. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå det bedste resultat. Se vores udvalg af tilbehør til skærme her.

Har ud brug for Touchskæme?

Vi tilbyder også leje af touchskærme, der kan bruges til at skabe interaktive løsninger til netværk, understøttelse af konferencer og events. Vi har touchskærme fra SMART, TouchIT, Elo og andre.

Så hvis du leder efter en billig men højkvalitets TV-skærm eller Smart TV, så kan du leje det hos Nordic IT Rental. Vi tilbyder en fleksibel lejeperiode og hurtig levering. Se vores udvalg af Touchskærme her.

Vi kan tilbyde opsætning og konfigurering

Når du lejer et Smart TV gennem Nordic IT Rental, kan vi tilbyde at opsætte det og konfigurer det så du er sikret knivskarp billedkvalitet hvor der er styr på montering, kontrast, service og sikkerhed.

Det er billigere at leje end at eje

Når du lejer en eller flere skærme i en kortere periode, kan du spare mange penge ved ikke at skulle investere i skærmene. Ved køb af skærme kapitalbinder du midler uden sikkerhed for at skulle bruge skærmene igen.

Når du lejer slipper du også for at opsætte og installere enhederne. Vi udlejer kun skærme af topkvalitet.

Kontakt os og hør nærmere om at leje skærme til dit næste arrangement. Ring på tlf. +45 71998904