Natteliv på den seje måde

Natteliv på den seje måde

25. april 2019 0 Af Kenni Svendsen

Der findes mange måder at gå i byen på. Mens nogle har svært ved at styre sig, er andre langt bedre til at holde et niveau, som er behageligt for alle. Det gælder både fremtoning, at man rydder op efter sig selv og sund fornuft, selvom der er kommet alkohol indenbords. 

Når man går i byen, skal det selvfølgelig være sjovt. Det skal være sjovt for en selv, men også for alle andre, og der har man selvfølgelig altid selv et ansvar for, hvordan man opfører sig. Det er ikke så svært at rydde op efter sig selv og ikke smide flasker i åen, bare fordi man har drukket. Det er i øvrigt også skadeligt for miljøet. 

Hvis du gerne vide mere om, hvordan du opfører dig bæredygtigt, kan du hoppe ind på Klimaprofilen.dk, hvor du finder gode og informerende artikler, som helt sikkert vil give dig svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have. 

Lækre drinks

Selvom det kan være rigtig sjovt at tage på diskotek, er det også rigtig hyggeligt at tage en smule mere afdæmpet i byen en gang imellem. Det kan eksempelvis være med lækre drinks på en god bar, hvor det handler om at gøre det lækkert. Det koster måske lidt ekstra, men så er det også en noget større oplevelse.

Det kunne også specialøl, som kan være sjovt at prøve i ny og næ. Selvom man bedst kan lide det helt almindelige, så er det også hyggeligt at prøve nogle nye øl, eller en ny vin for den sags skyld, som har en lidt anden smagsnuance. Man kan sagtens kombinere sådan en oplevelse med en tur på diskotek, hvor der bliver danset og skrålet på en lidt mere løssluppen måde. 

Smil på læben

Sørg for at have et smil på læben, når du går i byen. Langt de fleste problemer i nattelivet sker, når folk ikke er glade og smilende. Nogle bliver aggressive, når de får alkohol, og det går ud over rigtig mange mennesker. Heldigvis kan man selv ændre rigtig meget på det, hvis man har den rigtige indstilling på forhånd. 

Har man tendens til at blive lidt skør, når man drikker, kan man eksempelvis i en periode prøve at drikke lidt mindre mængder, når man går ud. Måske virker det, så man bedre kan kontrollere sin opførsel. Derudover kan man kigge på, om man bør øve sig i at undgå at komme ud i ærgerlige situationer. Det kan blandt andet være ved at tænke sig om en ekstra gang.