Sådan får du råd til ferien på Kreta

Sådan får du råd til ferien på Kreta

20. december 2019 0 Af Redaktionen

I vintermørket kan man hurtigt komme til at drømme sig væk til sommer og sol. Det er dog de færreste som har råd til at pakke kufferten ganske spontant og rejse væk. Skal du have råd til ferien på Kreta, er der flere forskellige metoder, som du kan ty til. 

Kig efter afbudsrejser

Vil du gerne til Kreta i nærmeste fremtid, kan det være en glimrende idé at kigge efter afbudsrejser. Afbudsrejser er typisk rejser, som bureauerne ikke har fået solgt. Derfor sælger de dem til billige penge i sidste øjeblik, fordi dette bedre kan betale sig end slet ikke at få rejsen solgt. 

Skal du have fingrene i de billigste afbudsrejser, gælder det om at holde øjne og ører åbne. Finder du en afbudsrejse, kan du godt risikere at flyet afgår næste dag, og dette fly skal du selvfølgelig være parat til at nå. 

Når det gælder afbudsrejser, er det desuden smart at handle modsat af, hvad alle andre gør. Eksempelvis falder prisen på rejser, hvis vejret er godt i Danmark, da der i disse situationer er flere, som vælger at blive hjemme, og efterspørgslen derfor falder. 

Sammenlign priser for biludlejning på Kreta

Har du først formået at få fingrene i en billig rejse til Kreta, er næste step naturligvis at gøre selve turen så billig som muligt. I forbindelse med leje af bil på Kreta, kan du besøge denne hjemmeside, hvor du kan sammenligne priser fra flere forskellige biludlejningsselskaber. 

Billeje på Kreta behøver ikke at blive meget dyrt for dig. Du kan nemlig finde leje af bil i flere forskellige prisklasser, når du kigger efter biludlejning på Kreta. Find biludlejning gennem EasyTerra og vælg den lejebil, som bedst kan betale sig for dig. 

Spis billigt

Finder du en billig billeje på Kreta, følger der ligeledes en høj grad af frihed med. Har du først fået leje af bil på plads, kan du nemlig køre lige derhen, hvor du vil. Dette betyder meget eksempelvis i forbindelse med måltider. 

Typisk vil maden på restauranter, hvor der kommer mange turister være forholdsvis dyr. Derfor kan det være smart at køre til områder uden for byen, når du skal spise. Besøger du nogle af de lokale restauranter, vil du desuden få en mere autentisk oplevelse af Kreta. 

Brug internettet

Skal du finde billige oplevelser i Kreta, er det en rigtig god idé at bruge internettet. Her kan du nemlig hurtigt få et overblik over hvilke oplevelser, der gemmer sig på øen, samt hvilke oplevelser der er dyre og billige. 

Hvis du vil gøre ferien så billig som mulig, kan det godt betale sig ikke at vælge de attraktioner, som flest turister besøger, hvor man skal betale indgang. Du kan helt sikkert finde fine oplevelser uden at bruge alle dine sparepenge.