Tag en efterårsferie i Middelhavet

27. august 2022 0 Af Jonas Chan

Så er sommerferien overstået, og vi er tilbage i hverdagen. Og selvom du godt kan lide din hverdag, føler du dig så ikke lidt mismodig alligevel? Alle de dejlige oplevelser i sommerferien er nu et overstået kapitel – gemt som minder i dit eget hoved, eller i form af fotos, du har set igennem på din mobiltelefon.

Nu er vi på vej ind i den mørke del af året. Dagene bliver kortere, og lige om lidt, er det mørkt både når du tager på arbejde, og når du kommer hjem.

Inden du mærker efterårsdepressionen lægge sig ind i dit hoved, så tænk i stedet over hvad du kan gøre ved det.

Få mere plads omkring dig ved at rejse udenfor sommerferien

Svaret er: Book en ferie sydpå! Nu kan du skabe nye ferieminder, og få et ekstra skud sol, så du kan komme godt igennem vinteren.

At tage sydpå kan være mange ting, men her anbefaler vi helt klart en tur til Middelhavet. Og en ferie Mallorca vil være en rigtig god mulighed.

Og der er mange fordele ved at rejse sydpå om efteråret

  • Vejret er køligere: Køligere vejr gør det mere behageligt at tilbringe tid udendørs. Vi har netop overstået den varmeste sommer i mands minde – køligere vejr er mere behageligt.
  • Færre mennesker: Om sommeren kan Sydeuropa godt være overrendt. Ved at rejse udenfor sommerferien er der færre mennesker, så det er nemmere at komme rundt og nyde attraktionerne.
  • Lavere priser og gode tilbud: I Sydeuropa er kapaciteten i restauranter og hoteller indrettet efter sommerferien. Så når du rejser om efteråret, kan du udnytte, at alle har brug for forretning. Så søg de gode tilbud på flybilletter og hoteller – mulighederne for opgradering skulle være der.

Giv dig selv og familien en gave med en dejlig ferie

Ferie er bare det bedste. At dele gode oplevelser med dem, du holder af. At komme ned i tempo, og bare mærke at du lever. Det er en skøn gave, som I kan dele med hinanden.

Så dvæl ikke på sommerens ferieminder, og bliv i dårligt humør. Gør noget ved det, og book din næste ferie med det samme.